Výběrová káva Dia de Los Muertos 250g

V Mexiku je Dia de Los Muertos nejoblíbenějším a nejvýznamnějším svátkem, chápaným jako šťastné shledání mezi živými a mrtvými. A tenhle svátek si chceme připomenout s Vámi. Vzpomeňte si s námi na všechny, kteří tu nejsou a pijí svou kávu už na jiném místě.

Limitovaná edice Dia de Los Muertos z Peru je výjimečná sladká káva vhodná na espresso s cupping score 85 a najdete v ní chuť pražených mandlí, mléčné čokolády a švestek.

Káva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
15.10.2024 15.10.2024 15.10.2024 Zvolte variantu
Možnosti doručení
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
365 Kč
Kategorie: Čerstvá káva
Velikost balení: 250g
Acidita: nízká
Typ kávy: Arabica
Chuť: Oříšky, Čokoláda, Sladké ovoce
? Země původu: Jižní Amerika
Cupping score: 84-86
Diade los
Novinka Acidita: Nízká 1/5
Datum pražení – 2.10.2024
Datum pražení – 2.10.2024
Datum pražení kávy, kterou Vám budeme posílat
Mletí kávy zdarma
Mletí kávy zdarma
Nechte si kávu umlít přesně podle vašich představ

KÁVA: Bertha Huaylla Sayllo Bourbon Anaerobic FW

OBLAST: La Convencion, OXAPAMPA, CUSCO, PERU

 

Druh: Arabica

Odrůda: Bourbon

Nadmořská výška pěstování: 2 000 m

Období sklizně: Březen až září

Proces: Anaerobní

Sušení: Terasy

Stupeň pražení: Střední

Acidita: nízká

Chuťový profil: Sladká káva s pražených mandlí, mléčné čokolády a švetstek

 

Producentka Bertha Huaylla Sayllo pěstuje kávu na farmě Finca Rosaspampa v Oxopampa v oblasti Cusco v Peru. Její farma se nachází ve výšce 2 000 metrů nad mořem. Vysoká nadmořská výška přináší teplé, slunečné dny a chladné noci, které podporují růst sladkých, hustých třešní.

Bertha selektivně ručně sbírá zralé, červené třešně a zpracovává je na své farmě. Třešně vkládá do uzavřené nádoby, kde je fermentuje anaerobně po dobu 36 hodin. Po fermentaci kávu zbaví dužiny a promyje ji v čisté vodě, než ji nechá sušit v parabolických sušičkách. Bertha často obrací pergamen, aby zajistila rovnoměrné sušení. Po vysušení pergamen odpočívá na farmě 10 dní a následně je převezen do skladů družstva Valle Inca, než je dopraven do suchého mlýna a připraven k exportu.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
LK Avatar autora | 13.11.2021
Vše v pořádku, mohu doporučit!

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:
Zpět do obchodu