Degustační sada výběrové kávy Los Muertos Coffee
Nejste si jisti, která z našich káv se stane vaším favoritem? Vyzkoušejte naši degustační sadu a najděte tu pravou pro vás. Každá káva v sadě má 250g.
Los Muertos Brasilia nabízí sofistikovanou a silnou chuť, ve které odhalíte čokoládové akcenty, pralinky a lískové oříšky.
Los Muertos Ethiopia je charakteristická svým plným tělem a ovocnými náznaky broskví, jasmínu a skořice, doplněné o vyšší aciditu.
Los Muertos Costa Rica představuje skvělou volbu pro ty, kdo hledají kompromis mezi předchozími dvěma variantami. S mírnou aciditou, karamelovými a oříškovými tóny, nádechem bergamotu, kardamomu a citronu, doplněnou o vůni jemného tabáku a medu, tato káva určitě zaujme.
A nakonec Los Muertos Mexiko, které vás okouzlí svými čokoládovými tóny.
Vyzkoušejte je všechny postupně a najděte tu, která vás nejvíce osloví.
Kategorie: | Tipy na dárky |
---|
KÁVA: 250g SAINTS - COSTA RICA - TARRAZU - SAN IGNACIO DE ACOSTA - SHB EP - FW
OBLAST: TARRAZU, COSTA RICA
Druh: Arabica
Odrůda: Red catuai, Red caturra
Nadmořská výška pěstování: 1 400 - 1 700 m
Období sklizně: Prosinec - únor
Proces: Plně myté
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: Střední
Chuťový profil: Tahle káva Vás nadchne chutí karamelu, lískového oříšku, bergamotu, kardamomu, citronu a k tomu vůní jemného tabáku a medu. Káva z oblasti Tarazzu je známá po celém světě svoji skvělou chutí a kvalitou sklízených kávových třešní.
KÁVA: 250g BRÉSIL - CERRADO - LINDA - NATURE - CRIBLE 17/18
OBLAST: CERRADO, BRAZIL
Druh: Arabica
Odrůda: mundo nuovo, cataui
Nadmořská výška pěstování: 800 - 1 300 m
Období sklizně: Květen až září
Proces: Přírodní
Sušení: Terasy nebo africké postele
Stupeň pražení: Střední
Acidita: nízká
Chuťový profil: Chutná pralinkách, čokoládě, lískových oříšcích.
Káva: 250g ETHIOPIE - YIRGACHEFFE - WOGIDA - ABEBE HILU - NATURAL - GRADE 1 - BIO - FOREST COFFEE
OBLAST: Yirgacheffe, ETHIOPIA
Druh: Arabica
Odrůda: Kurume
Nadmořská výška pěstování: 2 060 m
Období sklizně: Listopad až leden
Proces: Naturální
Sušení: Africké postele
Stupeň pražení: Střední
Acidita: Vysoká (4/5)
Cupping skóre: 85,2
Chuťový profil: Broskve, skořice, jamsín
KÁVA: 250g MEXIQUE - VERACRUZ - LA ESTANZUELA - WASHED
OBLAST: VERACRUZ, MEXICO
Druh: Arabica
Odrůda: Sarchimor
Nadmořská výška pěstování: 1 100 m
Období sklizně: listopad až březen
Proces: Promytá
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: nízká
Cupping score: 83,5
Chuťový profil: Tmavá čokoláda, jablka, třtinový cukr, sušené ovoce