Degustační sada výběrové kávy Los Muertos Coffee
Nevíte, která z našich káv je pro Vás ta pravá? Objednejte si degustační sadu a vyberte si svého favorita.
Chuť kávy Los Muertos Brasilia je elegantní a výrazná, ucítíte čokoládové tóny, pralinky a lískové oříšky.
Káva Los Muertos Ethiopia má plné tělo s ovocnými tóny pomeranče, sušeného ovoce, karamelu. Káva je ovocná s vyšší aciditou.
Los Muertos Costa Rica je skvělým kompromisem mezi prvními kávami. Mírná acidita kávy s chutí karamelu, lískového oříšku, bergamotu, kardamomu, citronu a k tomu vůní jemného tabáku a medu Vás učaruje.
A poslední Los Muertos Mexiko s oříškovými tóny.
Ochutnejte postupně všechny kávy.
Kategorie: | Tipy na dárky |
---|
KÁVA: 250g SAINTS - COSTA RICA - TARRAZU - SAN IGNACIO DE ACOSTA - SHB EP - FW
OBLAST: TARRAZU, COSTA RICA
Druh: Arabica
Odrůda: Red catuai, Red caturra
Nadmořská výška pěstování: 1 400 - 1 700 m
Období sklizně: Prosinec - únor
Proces: Plně myté
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: Střední
Chuťový profil: Tahle káva Vás nadchne chutí karamelu, lískového oříšku, bergamotu, kardamomu, citronu a k tomu vůní jemného tabáku a medu. Káva z oblasti Tarazzu je známá po celém světě svoji skvělou chutí a kvalitou sklízených kávových třešní.
KÁVA: BRÉSIL - CERRADO - LINDA - NATURE - CRIBLE 17/18
OBLAST: CERRADO, BRAZIL
Druh: Arabica
Odrůda: mundo nuovo, cataui
Nadmořská výška pěstování: 800 - 1 300 m
Období sklizně: Květen až září
Proces: Přírodní
Sušení: Terasy nebo africké postele
Stupeň pražení: Střední
Acidita: nízká
Chuťový profil: Chutná pralinkách, čokoládě, lískových oříšcích.
Káva: 250g ETHIOPIE - JIMMA - GOMMA - GRADE 3 - NATURE - BIO - FOREST COFFEE
OBLAST: Jimma, Gomma, ETHIOPIA
Druh: Arabica
Odrůda: Heirloom
Nadmořská výška pěstování: 1 900 - 2 000 m
Období sklizně: Listopad až leden
Proces: Naturální
Sušení: Africké postele
Stupeň pražení: Střední
Acidita: Vysoká (4/5)
Cupping skóre: 86
Chuťový profil: Pomeranč, sušené ovoce, karamel
KÁVA: MEXIQUE - TENEJAPA - SIBACTEL - CAFEOLOGIA SELECTION - LAVÉ
OBLAST: TENEJAPA, CHIAPAS, MEXICO
Druh: Arabica
Odrůda: Red bourbon
Nadmořská výška pěstování: 1 750 m
Období sklizně: Únor až květen
Proces: Promytá
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: nízká
Cupping score: 85
Chuťový profil: Pražené mandle, kokosové mléko, lískové oříšky a lesní plody