Degustační sada výběrové kávy Los Muertos Coffee
Nejste si jisti, která z našich káv se stane vaším favoritem? Vyzkoušejte naši degustační sadu a najděte tu pravou pro vás. Každá káva v sadě má 250g.
Los Muertos Brasilia nabízí sofistikovanou a silnou chuť, ve které odhalíte karamel, tmavou čokoládu, pražené mandle a hrušky.
Los Muertos Ethiopia je charakteristická svým plným tělem a ovocnými náznaky malin, broskví a jemného jogurtu.
Los Muertos Costa Rica představuje skvělou volbu pro ty, kdo hledají kompromis mezi předchozími dvěma variantami. S mírnou aciditou, čokoládovými tóny a chutí meruňek a sušeného ovoce, tato káva určitě zaujme.
A nakonec Los Muertos Mexiko, které vás okouzlí svými čokoládovými tóny.
Vyzkoušejte je všechny postupně a najděte tu, která vás nejvíce osloví.
Kategorie: | Čerstvá káva |
---|
KÁVA: 250g Costa Rica Los Santos La Playa washed SHB EP
OBLAST: TARRAZU, COSTA RICA
Druh: Arabica
Odrůda: Catuai, Caturra
Nadmořská výška pěstování: 1 400 - 1 700 m
Období sklizně: říjen - březen
Proces: Promytý
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: Střední
Cupping score: 83,5
Chuťový profil: Čokoláda, meruňky, sušené ovoce
KÁVA: 250g Mantiqueira Mountains Pulped Natural Yellow Bourbon scr16+
OBLAST: Carmo de Minas, Serra da Mantiqueira, BRAZIL
Druh: Arabica
Odrůda: yellow bourbon
Nadmořská výška pěstování: 1 100 - 1 300 m
Období sklizně: Květen až září
Proces: Přírodní
Sušení: Terasy nebo africké postele
Stupeň pražení: Střední
Acidita: nízká
Cupping score: 84
Chuťový profil: hrušky, karamel, hořká čokoláda, pražené mandle
Káva: 250g ETHIOPIE - GUJI - HAMBELA GOTAE S SODU - FW - GRADE 1 - ORGANIC
OBLAST: Gotae Sodu, Hambela Wamena, GUJI, ETHIOPIA
Druh: Arabica
Odrůda: Kurume, Dega
Nadmořská výška pěstování: 2 200 - 2 250 m
Období sklizně: Listopad až leden
Proces: Promytý
Sušení: Africké postele
Stupeň pražení: Střední
Acidita: Vysoká (4/5)
Cupping skóre: 86,75
Chuťový profil: Broskve, maliny, jogurt
KÁVA: 250g MEXIQUE - VERACRUZ - LA ESTANZUELA - WASHED
OBLAST: VERACRUZ, MEXICO
Druh: Arabica
Odrůda: Sarchimor
Nadmořská výška pěstování: 1 100 m
Období sklizně: listopad až březen
Proces: Promytá
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: nízká
Cupping score: 83,5
Chuťový profil: Tmavá čokoláda, jablka, třtinový cukr, sušené ovoce
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.