Osobní vyzvednutí možné v Tuchlovicích po domluvě na telefonním čísle 776 249 512. Los Muertos Coffee

Degustační sada Los Muertos

Nevíte, která z našich káv je pro Vás ta pravá? Objednejte si degustační sadu a vyberte si svého favorita. 

Chuť kávy Los Muertos Brasilia je elegantní a výrazná, Bob-o-Link produkuje ovocné a tropické chutě, ale také jahodové, ananasové a karamelové tóny.

Káva Los Muertos Ethiopia má plné tělo s ovocnými tóny pomeranče, meruněk, ananasu a sladkostí vanilky a zázvoru. Káva je ovocná s vyšší aciditou.

Los Muertos Costa Rica je skvělým kompromisem mezi prvními kávami. Mírná acidita kávy s chutí karamelu, lískového oříšku, bergamotu, kardamomu, citronu a k tomu vůní jemného tabáku a medu Vás učaruje.

A poslední Los Muertos Mexiko s čokoládovými a karamelovými tóny.

Ochutnejte postupně všechny kávy.

Káva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
8.7.2022 8.7.2022 8.7.2022 Zvolte variantu
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
950 Kč
Kategorie: Dárky a sady

KÁVA: 250g SAINTS - COSTA RICA - TARRAZU - SAN IGNACIO DE ACOSTA - SHB EP - FW

OBLAST: TARRAZU, COSTA RICA

 

Druh: Arabica

Odrůda: Red catuai, Red caturra

Nadmořská výška pěstování: 1 400 - 1 700 m

Období sklizně: Prosinec - únor

Proces: Plně myté

Sušení: Terasy

Stupeň pražení: Střední

Acidita: Střední

Chuťový profil: Tahle káva Vás nadchne chutí karamelu, lískového oříšku, bergamotu, kardamomu, citronu a k tomu vůní jemného tabáku a medu. Káva z oblasti Tarazzu je známá po celém světě svoji skvělou chutí a kvalitou sklízených kávových třešní.

 

KÁVA: 250g BOB O LINK ROUGE - BRAZIL - SAO PAULO - MOCOCA - NATURAL

OBLAST: MOCOCA, SAO PAULO, BRAZIL

 

Druh: Arabica

Odrůda: Red bourbon, Red catuai, Mundo novo

Nadmořská výška pěstování: 1 000 - 1 400 m

Období sklizně: Červen až září

Proces: Přírodní

Sušení: Terasy nebo africké postele

Stupeň pražení: Střední

Acidita: nízká

Chuťový profil: Elegantní a výrazný, Bob o Link produkuje ovocné a tropické chutě, ale také jahodové, ananasové, karamelové a čokoládové tóny.

 

Káva: 250g Ethiopia - YIRGACHEFFE - CHELBESA - GRADE 2 - GEDEO - LAVÉ

OBLAST: Yirgacheffe, ETHIOPIA

 

Druh: Arabica

Odrůda: Heirloom

Nadmořská výška pěstování: 1 950 - 2 200 m

Období sklizně: Listopad až leden

Proces: Promytý

Sušení: Africké postele

Stupeň pražení: Střední

Acidita: Vysoká (4/5)

Cupping skóre: 86

Chuťový profil: Pomeranč, meruňky, ananas, vanilka a zázvor

 

KÁVA: MEXIQUE - TENEJAPA - LUIS ORDOÑEZ # 1 - CAFEOLOGIA SELECTION - LAVÉ

OBLAST: TENEJAPA, CHIAPAS, MEXICO

 

Druh: Arabica

Odrůda: Red bourbon, Red caturra

Nadmořská výška pěstování: 1 750 m

Období sklizně: Únor až květen

Proces: Promytá

Sušení: Terasy

Stupeň pražení: Střední

Acidita: nízká

Cupping score: 85

Chuťový profil: Čokoláda, karamel, nugát, citron

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
PP Avatar autora | 30.6.2022
Dokonalé

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení