Degustační sada výběrové kávy Los Muertos Coffee

Nevíte, která z našich káv je pro Vás ta pravá? Objednejte si degustační sadu a vyberte si svého favorita. 

Chuť kávy Los Muertos Brasilia je elegantní a výrazná, Bob-o-Link produkuje ovocné a čokoládové tóny.

Káva Los Muertos Ethiopia má plné tělo s ovocnými tóny pomeranče, meruněk, ananasu a sladkostí vanilky a zázvoru. Káva je ovocná s vyšší aciditou.

Los Muertos Costa Rica je skvělým kompromisem mezi prvními kávami. Mírná acidita kávy s chutí karamelu, lískového oříšku, bergamotu, kardamomu, citronu a k tomu vůní jemného tabáku a medu Vás učaruje.

A poslední Los Muertos Mexiko s oříškovými tóny.

Ochutnejte postupně všechny kávy.

Káva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
2.12.2022 2.12.2022 2.12.2022 Zvolte variantu
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
899 Kč
Kategorie: Tipy na dárky

KÁVA: 250g SAINTS - COSTA RICA - TARRAZU - SAN IGNACIO DE ACOSTA - SHB EP - FW

OBLAST: TARRAZU, COSTA RICA

 

Druh: Arabica

Odrůda: Red catuai, Red caturra

Nadmořská výška pěstování: 1 400 - 1 700 m

Období sklizně: Prosinec - únor

Proces: Plně myté

Sušení: Terasy

Stupeň pražení: Střední

Acidita: Střední

Chuťový profil: Tahle káva Vás nadchne chutí karamelu, lískového oříšku, bergamotu, kardamomu, citronu a k tomu vůní jemného tabáku a medu. Káva z oblasti Tarazzu je známá po celém světě svoji skvělou chutí a kvalitou sklízených kávových třešní.

 

KÁVA: 250 g BOB-O-LINK - SAO PAULO - MIRIM - NATURE - ACT FOR COFFEE

OBLAST: ESPIRITO SANTO, SAO PAULO, BRAZIL

 

Druh: Arabica

Odrůda: arabica

Nadmořská výška pěstování: 1 000 - 1 400 m

Období sklizně: Květen až září

Proces: Přírodní

Sušení: Terasy nebo africké postele

Stupeň pražení: Střední

Acidita: nízká

Chuťový profil: Chutná po jahodách, ananasu, karamelu a čokoládě.

 

Káva: 250g Ethiopia - YIRGACHEFFE - CHELBESA - GRADE 2 - GEDEO - LAVÉ

OBLAST: Yirgacheffe, ETHIOPIA

 

Druh: Arabica

Odrůda: Heirloom

Nadmořská výška pěstování: 1 950 - 2 200 m

Období sklizně: Listopad až leden

Proces: Promytý

Sušení: Africké postele

Stupeň pražení: Střední

Acidita: Vysoká (4/5)

Cupping skóre: 86

Chuťový profil: Pomeranč, meruňky, ananas, vanilka a zázvor

 

KÁVA: MEXIQUE - TENEJAPA - SIBACTEL - CAFEOLOGIA SELECTION - LAVÉ

OBLAST: TENEJAPA, CHIAPAS, MEXICO

 

Druh: Arabica

Odrůda: Red bourbon

Nadmořská výška pěstování: 1 750 m

Období sklizně: Únor až květen

Proces: Promytá

Sušení: Terasy

Stupeň pražení: Střední

Acidita: nízká

Cupping score: 85

Chuťový profil:  Pražené mandle, kokosové mléko, lískové oříšky a lesní plody

5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
5
NH Avatar autora | 26.11.2022
Naprosto super
1
PK Avatar autora | 23.11.2022
Nesnáším e-shopy co po mně chtějí hodnocení a navíc hned den po tom, co jsem si produkt zakoupil.
5
MM Avatar autora | 22.9.2022
Jsem ze vším nadmíru spokojený dárek moc potěšil. Rad nakoupím znovu a s radostí.
5
PP Avatar autora | 30.6.2022
Dokonalé
Zpět do obchodu