Testovací sada výběrové kávy Los Muertos Coffee

Cestujete rádi kolem světa? Procestujte s námi i ten kávový a zjistěte, jak chutná Etiopie, CostaRica, Mexiko a Brazílie.

Nevíte, která z našich káv je pro Vás ta pravá? Objednejte si degustační sadu a vyberte si svého favorita. 

Chuť kávy Los Muertos Brasilia je elegantní a výrazná, Bob-o-Link produkuje ovocné a čokoládové tóny.

Káva Los Muertos Ethiopia má plné tělo s ovocnými tóny pomerančů, meruněk, ananasu a sladkostí vanilky a zázvoru. Káva je ovocná s vyšší aciditou.

Los Muertos Costa Rica je skvělým kompromisem mezi prvními kávami. Mírná acidita kávy s chutí karamelu, lískového oříšku, bergamotu, kardamomu, citronu a k tomu vůní jemného tabáku a medu Vás učaruje.

A poslední Los Muertos Mexiko s oříškovými tóny.

Ochutnejte postupně všechny kávy.

Káva
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
2.12.2022 2.12.2022 2.12.2022 Zvolte variantu
Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
290 Kč
Kategorie: Tipy na dárky

KÁVA: 75g SAINTS - COSTA RICA - TARRAZU - SAN IGNACIO DE ACOSTA - SHB EP - FW

OBLAST: TARRAZU, COSTA RICA

 

Druh: Arabica

Odrůda: Red catuai, Red caturra

Nadmořská výška pěstování: 1 400 - 1 700 m

Období sklizně: Prosinec - únor

Proces: Plně myté

Sušení: Terasy

Stupeň pražení: Střední

Acidita: Střední

Chuťový profil: Tahle káva Vás nadchne chutí karamelu, lískového oříšku, bergamotu, kardamomu, citronu a k tomu vůní jemného tabáku a medu. Káva z oblasti Tarazzu je známá po celém světě svoji skvělou chutí a kvalitou sklízených kávových třešní.

 

KÁVA: 75g BOB-O-LINK - SAO PAULO - MIRIM - NATURE - ACT FOR COFFEE

OBLAST: ESPIRITO SANTO, SAO PAULO, BRAZIL

 

Druh: Arabica

Nadmořská výška pěstování: 1 000 - 1 400 m

Období sklizně: Květen až září

Proces: Přírodní

Sušení: Terasy nebo africké postele

Stupeň pražení: Střední

Acidita: nízká

Chuťový profil: Chutná po švestkách, citrusech, karamelu, medu a čokoládě.

 

Káva: 75g Ethiopia - YIRGACHEFFE - CHELBESA - GRADE 2 - GEDEO - LAVÉ

OBLAST: Yirgacheffe, ETHIOPIA

 

Druh: Arabica

Odrůda: Heirloom

Nadmořská výška pěstování: 1 950 - 2 200 m

Období sklizně: Listopad až leden

Proces: Promytý

Sušení: Africké postele

Stupeň pražení: Střední

Acidita: Vysoká (4/5)

Cupping skóre: 86

Chuťový profil: Pomeranč, meruňky, ananas, vanilka a zázvor

 

 

KÁVA: 75g MEXIQUE - TENEJAPA - SIBACTEL - CAFEOLOGIA SELECTION - LAVÉ

OBLAST: TENEJAPA, CHIAPAS, MEXICO

 

Druh: Arabica

Odrůda: Red bourbon

Nadmořská výška pěstování: 1 750 m

Období sklizně: Únor až květen

Proces: Promytá

Sušení: Terasy

Stupeň pražení: Střední

Acidita: nízká

Cupping score: 85

Chuťový profil:  Pražené mandle, kokosové mléko, lískové oříšky a lesní plody

5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
IS Avatar autora | 7.11.2022
Skvělá káva, plná chtí a výrazně aroma. Myslím, že se k této kávě budeme rádi vracet.
5
Avatar autora | 12.3.2022
Spokojenost, dobré kávy
A Avatar autora Aneta z Los Muertos Coffee (Administrátor) 14.3.2022
Děkujeme
Zpět do obchodu