Testovací sada výběrové kávy Los Muertos Coffee
Cestujete rádi kolem světa? Procestujte s námi i ten kávový a zjistěte, jak chutná Etiopie, CostaRica, Mexiko a Brazílie.
Nevíte, která z našich káv je pro Vás ta pravá? Objednejte si degustační sadu a vyberte si svého favorita.
Chuť kávy Los Muertos Brasilia je elegantní a výrazná s čokoládovými tóny.
Káva Los Muertos Ethiopia má plné tělo s ovocnými tóny broskví, skořice a jasmínu. Káva je ovocná s vyšší aciditou.
Los Muertos Costa Rica je skvělým kompromisem mezi prvními kávami. Mírná acidita kávy s chutí karamelu, lískového oříšku, bergamotu, kardamomu, citronu a k tomu vůní jemného tabáku a medu Vás učaruje.
A poslední Los Muertos Mexiko s čokoládovými tóny a chutí jablíček.
Ochutnejte postupně všechny kávy.
Kategorie: | Tipy na dárky |
---|
KÁVA: 75g SAINTS - COSTA RICA - TARRAZU - SAN IGNACIO DE ACOSTA - SHB EP - FW
OBLAST: TARRAZU, COSTA RICA
Druh: Arabica
Odrůda: Red catuai, Red caturra
Nadmořská výška pěstování: 1 400 - 1 700 m
Období sklizně: Prosinec - únor
Proces: Plně myté
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: Střední
Chuťový profil: Tahle káva Vás nadchne chutí karamelu, lískového oříšku, bergamotu, kardamomu, citronu a k tomu vůní jemného tabáku a medu. Káva z oblasti Tarazzu je známá po celém světě svoji skvělou chutí a kvalitou sklízených kávových třešní.
KÁVA: 75 g BRÉSIL - CERRADO - LINDA - NATURE - CRIBLE 17/18
OBLAST: CERRADO, BRAZIL
Druh: Arabica
Odrůda: mundo nuovo, cataui
Nadmořská výška pěstování: 800 - 1 300 m
Období sklizně: Květen až září
Proces: Přírodní
Sušení: Terasy nebo africké postele
Stupeň pražení: Střední
Acidita: nízká
Chuťový profil: Chutná pralinkách, čokoládě, lískových oříšcích.
Káva: 75g ETHIOPIE - YIRGACHEFFE - WOGIDA - ABEBE HILU - NATURAL - GRADE 1 - BIO - FOREST COFFEE
OBLAST: Yirgacheffe, ETHIOPIA
Druh: Arabica
Odrůda: Kurume
Nadmořská výška pěstování: 2 060 m
Období sklizně: Listopad až leden
Proces: Naturální
Sušení: Africké postele
Stupeň pražení: Střední
Acidita: Vysoká (4/5)
Cupping skóre: 85,2
Chuťový profil: Broskve, skořice, jamsín
KÁVA: 75 g MEXIQUE - VERACRUZ - LA ESTANZUELA - WASHED
OBLAST: VERACRUZ, MEXICO
Druh: Arabica
Odrůda: Sarchimor
Nadmořská výška pěstování: 1 100 m
Období sklizně: listopad až březen
Proces: Promytá
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: nízká
Cupping score: 83,5
Chuťový profil: Tmavá čokoláda, jablka, třtinový cukr, sušené ovoce