Testovací sada výběrové kávy Los Muertos Coffee
Cestujete rádi kolem světa? Procestujte s námi i ten kávový a zjistěte, jak chutná Etiopie, CostaRica, Mexiko a Brazílie.
Nevíte, která z našich káv je pro Vás ta pravá? Objednejte si degustační sadu a vyberte si svého favorita.
Chuť kávy Los Muertos Brasilia je elegantní a výrazná s čokoládovými tóny.
Káva Los Muertos Ethiopia má plné tělo s ovocnými tóny broskví, malin a jemného jogurtu.
Los Muertos Costa Rica je skvělým kompromisem mezi prvními kávami. Mírná acidita kávy s chutí čokolády, meruněk a sušeného ovoce Vás učaruje.
A poslední Los Muertos Mexiko s čokoládovými tóny a chutí jablíček.
Ochutnejte postupně všechny kávy.
Kategorie: | Čerstvá káva |
---|
KÁVA: 75g Costa Rica Los Santos La Playa washed SHB EP
OBLAST: TARRAZU, COSTA RICA
Druh: Arabica
Odrůda: Catuai, Caturra
Nadmořská výška pěstování: 1 400 - 1 700 m
Období sklizně: říjen - březen
Proces: Promytý
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: Střední
Cupping score: 83,5
Chuťový profil: Čokoláda, meruňky, sušené ovoce
KÁVA: 75g Mantiqueira Mountains Pulped Natural Yellow Bourbon scr16+
OBLAST: Carmo de Minas, Serra da Mantiqueira, BRAZIL
Druh: Arabica
Odrůda: yellow bourbon
Nadmořská výška pěstování: 1 100 - 1 300 m
Období sklizně: Květen až září
Proces: Přírodní
Sušení: Terasy nebo africké postele
Stupeň pražení: Střední
Acidita: nízká
Cupping score: 84
Chuťový profil: hrušky, karamel, hořká čokoláda, pražené mandle
Káva: 75 g ETHIOPIE - GUJI - HAMBELA GOTAE S SODU - FW - GRADE 1 - ORGANIC
OBLAST: Gotae Sodu, Hambela Wamena, GUJI, ETHIOPIA
Druh: Arabica
Odrůda: Kurume, Dega
Nadmořská výška pěstování: 2 200 - 2 250 m
Období sklizně: Listopad až leden
Proces: Promytý
Sušení: Africké postele
Stupeň pražení: Střední
Acidita: Vysoká (4/5)
Cupping skóre: 86,75
Chuťový profil: Broskve, maliny, jogurt
KÁVA: 75 g MEXIQUE - VERACRUZ - LA ESTANZUELA - WASHED
OBLAST: VERACRUZ, MEXICO
Druh: Arabica
Odrůda: Sarchimor
Nadmořská výška pěstování: 1 100 m
Období sklizně: listopad až březen
Proces: Promytá
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: nízká
Cupping score: 83,5
Chuťový profil: Tmavá čokoláda, jablka, třtinový cukr, sušené ovoce
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.