Hodnocení obchodu

5,0 113 hodnocení
5
112x
4
0x
3
0x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Jana Řezníčková | 26.11.2022
Rychlost=doporučuji
MS Avatar autora Milan Sas | 26.11.2022
Super, rychlé dodání ....
NH Avatar autora Nikola Hynková | 26.11.2022
Super
PD Avatar autora Petra Dvořáková | 24.11.2022
Rychle dodani, krasne zabaleno, bonbonek ke kavicce jako darek. Nemam co vytknout
OJ Avatar autora Ondřej Janeček | 23.11.2022
PK Avatar autora Petr Kovář | 23.11.2022
LN Avatar autora Lucie Nykodýmová | 23.11.2022
Krásné zboží. Velmi rychlé dodání. Koupeno jako dárek pro sestru, která miluje motivy los muertos. Už se těším, až kávu vyzkouší.
SN Avatar autora Simona Nováková | 18.11.2022
Vše perfektní. Vřele doporučuji, neni co vytknout. Jsem nadšená. ????????
DZ Avatar autora Dagmar Zdeňková | 14.11.2022
Naprostá spokojenost :) Zboží bylo doručeno obrate a perfektně zabaleno. Jako dárek k nákupu bílý keramický hrníček a bonbon pro sladký den. Káva je neskutečná, krásně voní a má skvělou chuť. Nemám jednu jedinou výtku.
IB Avatar autora Irena Becková | 11.11.2022
rychlé dodání, velmi krásné balení kávy i chut. Vhodné jako dárky :-) ráda zde nakupuji.
ZW Avatar autora Zuzana Wantulokova | 10.11.2022
Velmi
Avatar autora Dagmar Černochová | 9.11.2022
Rychlé doručení, skvělá káva, která krásně voní, chutná????????A to baleni????+sladké překvapení. Určitě doporučuji????????????????????????
L Avatar autora Lída M. | 8.11.2022
Rychlé doručení, stylový design i balení. Kávičku a hrníček mám jako dárek a myslím, že se bude líbit i chutnat ☺️
Avatar autora Barbora Štiasna | 26.10.2022
Určite odporúčam! Rýchle doručenie, výborná káva a ten dizajn!
BW Avatar autora Barbora Waszutová | 21.10.2022
MP Avatar autora Michal Poulicek | 16.10.2022
Lepší kávu jsem neochutnal... Prostě super, co dodat....
A Avatar autora Aneta z Losmuertos Coffee (Administrátor) 18.10.2022
Mockrát děkujeme, jsme rádi, že se k nám vracíte.
S Avatar autora Sk | 13.10.2022
J Avatar autora Jana | 12.10.2022
Doporučuji!!!! Výborná káva(nutno dodat, že v mém případě i obal prodává). .... a oceňuji obchod za rychlost zpracování objednávek.
LC Avatar autora Los Muertos Coffee (Administrátor) 12.10.2022
Moc děkujeme za krásné hodnocení
IK Avatar autora Irena Kubcová | 7.10.2022
LM Avatar autora Leona Mulačová | 27.9.2022
Opravdu rychlé doručení, káva naprosto vynikající! :) A ještě jsme dostali dáreček, doporučuji!
A Avatar autora Aneta z Losmuertos Coffee (Administrátor) 27.9.2022
Děkujeme a jsme rádi, že Vám káva chutná. Krásný den
Nahoru
113 položek celkem
Zpět do obchodu