Osobní vyzvednutí možné v Tuchlovicích po domluvě na telefonním čísle 776 249 512. Los Muertos Coffee

Hodnocení obchodu

5,0 80 hodnocení
5
80x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
ZL Avatar autora Zdeňka Lochmanová | 30.6.2022
Super!
VP Avatar autora Vanessa Pawlicová | 19.6.2022
Krásný desing a výborná chuť????
MC Avatar autora Michaela Chochlikova | 11.6.2022
Rýchle dodanie
Avatar autora Eva Šellei | 8.5.2022
Ji
EK Avatar autora Eva Kopecká | 5.5.2022
Rychlé dodání, krásné balení kávy, káva výborná ❤️
LT Avatar autora Lucie Tekauerová | 21.4.2022
IF Avatar autora Ivi Franková | 16.4.2022
Expresne rýchle dodanie, krásny dizajn a chuťovo som ešte v očakávaní kým sa mi dostane na mlynček ;)
M Avatar autora Míša | 15.4.2022
MM Avatar autora Marcela Marková | 13.4.2022
Rychlé dodání, super dárkové baleni! Manžel z kávy i z hrnečku opravdu nadšený! URČITĚ SE VYPLATÍ INVESTOVAT!!!
KS Avatar autora Kristýna Stehlíková | 10.4.2022
EK Avatar autora Eva Kopecká | 9.4.2022
Rychlé dodání, káva je výborná..moc se mi líbí vaše obrázky na baleních kávy ????
V Avatar autora Vladimíra | 21.3.2022
Luxusní káva a špičkový design balení! ????????????
EK Avatar autora Eva Kopecká | 19.3.2022
Rychlé dodání, výborná káva.
E Avatar autora Erika | 11.3.2022
Jsem moc spokojená a obchod určitě doporučuji. Skvělá komunikace, rychle dodání a káva výborná! Balení krásné i jako dárek..určitě nenakupuju naposledy..
A Avatar autora Aneta z Los Muertos Coffee (Administrátor) 14.3.2022
Moc děkujeme za skvělé hodnocení, jsme rádi, že jste rádi :)
L Avatar autora Lada | 7.3.2022
Rychlé dodání, dobrá komunikace.
I Avatar autora Ivana | 4.3.2022
Vše doručeno rychle, skvěle zabaleno, čokoládový dárek jako bonus! Za mě doporučuji!
MH Avatar autora Martin Havlásek | 25.2.2022
Káva výborná a rychlost dodání skvělá. Balení perfektní i s nálepkou, která udělá radost. Výtky žádné nemám.
ED Avatar autora Eva Doležalová | 19.2.2022
Líbí se mi, že káva rychle dorazila.. Trošku mě zarazilo, když jsem balík vyndala ze Z-boxu a krabice byla roztržena, naštěstí nic nechybělo a tak jsem to nijak neřešila.. Kávu jsme ještě pořádně neochutnali, ale už se neskutečně těším..
PS Avatar autora Petra Stejskalová | 19.2.2022
Rychlé dodání, produkty super a krásně zabaleno. Úžasný dárek pro chlapa ????
PN Avatar autora Petr Novotný | 16.2.2022
S obchodem a kávou a rychlostí dodání jsem spokojen.
Nahoru
80 položek celkem

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení