Výběrová káva Los Muertos Bez Kofeinu 250g
Objevte neodolatelnou chuť kávy bez kofeinu, která vás nadchne. Vysoce kvalitní káva z Kolumbie, která vás okouzlí svojí harmonickou chutí, plnou čokoládového zážitku a sladkosti. Užijte si skvělou chuť kávy bez kofeinu, aniž by vás držela v noci vzhůru.
Vědomi si toho, že proces odstranění kofeinu zvýrazní sladkost a kyselost, pečlivě vybíráme kávu s vysokou sladkostí a nízkou kyselostí.
Decafeinizace cukrovou třtinou využívá přírodně se vyskytující sloučeninu, ethylacetát (EA), k odstranění kofeinu z kávy. Proces s EA je relativně jednoduchý. Kávové zrno se navlhčí vodou a EA se distribuuje po celém zrnu. EA se váže s kofeinem v zrně a extrahuje ho, zatímco většina ostatních aromatických sloučenin zůstává nedotčena. Po dosažení požadovaného obsahu kofeinu se zbytky EA na zrnkách odstraní jejich prohřátím párou.
Kategorie: | Čerstvá káva |
---|---|
Velikost balení: | 250g |
Acidita: | nízká |
Typ kávy: | Bezkofeinová |
Chuť: | Oříšky, Čokoláda, Sladké ovoce |
? Země původu: | Jižní Amerika |
Cupping score: | 84-86 |
KÁVA: Colombia Tumbaga EA Sugarcane decaf
OBLAST: Tolima, COLOMBIA
BEZ KOFEINU
Druh: Arabica
Nadmořská výška pěstování: 1 400 - 2 100 m
Období sklizně: květen až červenec
Proces: Sugarcane decaf, Promytý
Sušení: Terasy
Stupeň pražení: Střední
Acidita: nízká
Cupping score: 84,25
Chuťový profil: Čokoláda, mandle, třtinový cukr, jablka
Tumbaga nese jméno slitiny zlata, mědi a stříbra, která byla používána po celé Kolumbii k výrobě malých, často náboženských, předmětů. Tato slitina symbolicky spojovala protikladné energie slunce (zlato) a měsíce (stříbro), vytvářející rovnováhu mezi opozicemi, podobně jako naše Tumbaga Sugarcane Decaf. Skvělý šálek bez kofeinu, který vás nabudí, aniž by vás držel v noci vzhůru.
Zatímco většina ostatních decafs využívá starší kávy, my začínáme s vysoce kvalitní kávou z našeho integrovaného dodavatelského řetězce.
Vědomi se toho, že proces odstranění kofeinu zvýrazní sladkost a kyselost, naše týmy pro kontrolu kvality původu pečlivě vybírají kávu s vysokým tělem, vysokou sladkostí a nízkou kyselostí. S pevným základem vytváříme vyvážený, čokoládový a sladký šálek, o kterém jsme si jisti, že je tím nejlepším na trhu.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.